Scene STRAVE I UŽASA na srpskom groblju! Pokojnik mrtvo ‘ladno EKSPLODIRAO, ima i povrijeđenih: OVO još nije VIĐENO!(FOTO)

0
424

Vrlo puno puta mogli ste čuti puno bizarnih i neobičnih scena koje su se zbile na ovom našem području. Imamo puno bizarnih i morbidnih trenutaka poput onog kad je u Bosni čovjek koji je bio u lijesu ustao na sprovodu i otišao svojoj kući.

Čovjek je “samo” bio u kliničkoj smrti i srećom se probudio na vrijeme i tako preživio. Za danas smo za vas pripremili opet sličnu priču. Ista situacija i isto mjesto cijele priče, i u pitanju je lokalno groblje, ali ovaj put u Srbiji, zemlji u kojoj je, možemo slobodno reći sve apsolutno moguće. Ono što se dogodilo ostavilo je vrlo bolan efekat i prizor za njegove najbliže, njegovu rodbinu, ali i vrlo velik broj prijatelja koji su u to vrijeme bili na tom groblju. Ovih zadnjih nekoliko dana glavna je vijest u Srbiji da je lijes u kojem je pokojnik bio i koji se spuštao u raku jednostavno – eksplodirao.

U tom momentu, zbog siline te eksplozije, komadi ovog sanduka jednostavno su se raspršili po cijelom groblju. Svećenik i ostali ljudi koji su stajali najbliže najviše su stradali. 71-godišnjakinja s inicijalima D.A zadobila je tako lakše tjelesne ozljede jer je zapravo bila tik uz sami lijes pokojnika. Razlog eksplozije bio je zapravo taj što su u pogrebnoj tvrtki u lijes ubacili suhi led, kako bi pokojnik ostao što duže hladan, i kako se neugodan miris ne bi dalje širio, odnosno smrad u vrijeme ceremonije sprovoda. Žena koja je bila tom prilikom ozlijeđena pogođena je komadom sanduka u predjelu grudnog koša, a sami vrh, to jest špic sandauka, završio joj je u nozi. Šta mislite o svemu?