Savršen način da izbacite otrove, bolesti i višak masnoće iz vašeg tijela – Ovo će očistiti vaša crijeva i ostavit vas u mnogo boljem zdravstvenom stanju nego prije! – Savjeti za deset
Priroda i lijek Savjeti

Savršen način da izbacite otrove, bolesti i višak masnoće iz vašeg tijela – Ovo će očistiti vaša crijeva i ostavit vas u mnogo boljem zdravstvenom stanju nego prije!

Opće je poznato da smokve imaju svojstva koja našim tijelima pružaju razne ljekovite prednosti, i da su jedna od najzdravijih vrsta voća na cijelom svijetu.

Ako niste baš najbolje upoznati sa ljekovitim prednostima smokvi došli ste na pravo mjesto, kada pročitate šta sve zapravo možete da dobijete tako što konzumirate ovo ukusno voće ostat ćete u nevjerici.

Bez obzira da li bila riječ o sušenim smokvama ili svježim, one su prebogate raznim fitonutrijentima, vitaminima kao i antioksidansima koji našim tijelima pružaju razne prednosti.

Postoje dokazi koji nam govore da je smokva jedna od prvih stvari koje je čovječanstvo počelo da uzgaja, i to čak prije pšenice, mahunarki i ječma?!

Smokve imaju nisku kaloričnu vrijednost od 74 kalorije na 100 grama smokvi, ali u njima se nalaze velike količine vlakana, minerala, vitamina i drugih korisnih tvari.

Ukoliko vas muče neki od navedenih problema mi vam savjetujemo da isprobate naše savjete i uvjerit ćete se koliko je smokva zapravo korisna!