“Sav sam izgreban”: Danijel prekinuo svadbu i SA MLADOM odjurio u ŠUMU, bilo je nezaboravno! (FOTO)

0

Svadbe su od uvek predstavljale događaje na kojima se uvek desi nešto neočekivano, naročito kada su u pitanju svadbe sa Balkana. Ali kada bolje razmislimo, na našim svadbama je nešto što je obično komično, a u svetu ima svega i svačega. Mi vam danas donosimo jednu neobičnu priču o svadbi koja je privukla veliku medijsku pažnju. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Mladi par iz Velike Britanije Danijel i Rejčel Mendej nikada neće zaboraviti šta se desilo na njihovom venčanju. Oni inače imaju malog prića koji je bio ostavljen jednoj ženi na čuvanje zbog ceremonije venčanja. Ona ga je pola sata pre zakazanog termina izvela u šenju, pustila sa povoca i on se prepao uličnih pasa te pobegao u šumu. O tome su obavestili i mladence te su deveruše krenule u potragu. Nakon bezuspešne potrage, mladenci i osamdeset posto zvanica su krenuli u potragu.

Mlada se presvukla u pantalone i duksericu jer nije želela da uništi svoju venčanicu. Danijel je mislio da će ga ubrzo pronaći jer ih je bilo mnogo više, te da će se vratiti u salu i nastaviti sa ceremonijom. Međutim, potraga se odužila mnogo više od očekivanog i gosti su otišli kućama a mladenci da spavaju u autu, kako bi sačekali da svane novi dan i krenu u novu potragu za ljubimcem.

Kasnije su se priključili i lokalni volonteri a pas je konačno pronađen krajem sledećeg dana i to uz pomoć drona. Ovaj par ima toliku ljubav prema psu da su blago rečeno upropastili svoje venčanje zbog njega.