SAŠA POPOVIĆ SE UMIJEŠAO I U TRENU ZAVRŠIO NA PODU- Žestoka svađa u Zvezdama Granda- NISI MI TI NI OTAC, NI MUŽ, A NI KUM (FOTO)

0

Najgledanija i najveća emisija u svakom smislu u Srbiji, a i regionu je takmičenje Zvezde Granda. Ovo takmičenje se emituje skoro pa dvadeset godina i za to vreme su stvorena neka velika imena sa javne scene, koja su napravila zavidnu pevačku karijeru. Također, imaju i oni koji su jako brzo iskoristili svoju popularnost, te nisu napravili velike karijere.

Glavne uloge u ovom takmičenju po mišljenju mnogih ima žiri, gde svaki član ima svoje kandidate kojima je i mentor u pevačkom i scenskom smislu. Poznato je da između njih zna često doći do nesuglasica, svađa i rasprava. Neke su znale završiti i sa suzama i napuštanjem emisija. Dakle, odnosi između članova žirija su sve više napetiji, a sada se u najnovijem izdanju ovog takmičenja desio veliki sukob između Viki Miljković i dragana Stojkovića Bosanca.

Popularna Viki je bila vizno iznervirana te nije mogla da se suzdrži da ne viče, te je na kraju morao i Saša Popović da reaguje. Viki je govorila Bosancu da spusti prst kada priča sa njom. Ona mu je pretila zbog toga, na šta je Bosanac rekao da mora bolje da spremi kandidate. Viki se nije zaustavila na tome, pa je rekla da joj on nije otac, ni kum niti bilo ko ko može da joj pametuje.

Pošto je Viki nekontrolisano pričala i nije želela da prekine sa raspravom, Saša Popović je morao da reaguje, te ih je prekinuo. Na ovu Sašinu intervenciju je Viki rekla da može još ali da će se zaustavi. Popović je nakon toga završio na podu, a pridružila mu se i Viki. Saša je urlao: ‘‘Dosta, bre! Dosta! Da l’ si žena normalna, j**ote.