SANJA KUŽET OTKRILA SVE TAJNE ZVEZDA GRANDA! Voditeljka bez dlake na jeziku o nameštanju takmičenja

0

Zvezde Granda važe za najpopularniju emisiju koja se održava više od 15 godina, a svake nove sezone je više gledanija. Za ovih godina jer kroz takmičenje prošlo mnogo pevača i pečavica, od kojih su kasnije mnogi ostvarili uspešne pevačke karijere. Za veliku gledanost svakako doprinose članovi žirija, a mnogi se slažu da u gledanosti učestvuje i popularna voditeljka ove emisije Sanja Kužet.

Sanja Kužet već osam sezona uspešno vodi Zvezde Granda i to joj je donelo veliku medijsku popularnost. Ona ipak izbegava sve to i retko daje intervjue. Ali ovaj put je odlučila da kaže neke stvari vezane za ovu emisiju, te kako ona doživljava sve to. Ona je naime komentarisala žiriranje folk zvezde Cece Ražnatović ali i česte nesuglasice članova žirija. Voditeljka je otkrila i do kada planira da vodi Zvezde Granda i gde želi da nastavi karijeru.

Komentarisala je Svetlanu Cecu ražnatović, koja je od ove sezone novi član žirija i mentor. Kako ona kaže, bilo je rano da na početku da komentariše i donosi neke zaključke. Ona smatra da je Ceca veoma posvećen mentor, da se toliko brine i bori za svoje kandidate što je apsolutno za svaku pohvalu. Priznala je da je ljudi često pitaju da li ima nameštanja. Ona odgovorno tvdri da nema, da je sve je onako kako izgleda, svako reaguje intinuitivno u datom trenutku i to je nešto što čini posebnost u ovoj emisiji.

Rekla je da se nije ispočetka osećala prijatno tokom svađa i prepirki između članova žirija, ali da je sada već navikla na to. Također je rekla da ne misli da je bacila sidro i da ode sa ovoga mesta u penziju. Sebe smatra osobom koja dobro meri stvari i da nikada ne trči pred rudu.