Zanosna “džepna Venera” uspjela je osvojiti publiku svojim talentom i kao pjevačica i kao voditeljica, a sada se ponovno vraća u svoju drugu ulogu. Voditeljica Sanja Kužet trenutno se nalazi u drugom stanju i željno iščekuje dolazak svog trećeg djeteta. Usporedo s ovom radosnom viješću, službeno je objavljeno da ona odlazi na porodiljni dopust.

Publika se dugo zanimala tko bi mogao doći na mjesto jedne od najzanosnijih žena s naših televizijskih ekrana, a prema pisanju Blica izabranica bivša pjevačica i voditeljica Ana Sević. S kolegom Milanom Mitrovićem efektivno je vodila projekt “Neki novi klinci” koji joj je omogućio dragocjeno televizijsko iskustvo. Nakon dugog razmišljanja o odgovarajućoj zamjeni za Sanju Kužet, počela su se preturati brojna imena. U konačnici je donesena odluka da se imenuje Ana Sević. Pokazala se izvrsnim izborom, a i njezin privatni život postao je tema interesa javnosti, čime je Ana osigurala stalnu prisutnost u medijima, otkrio je neimenovani izvor za spomenutu platformu.

Glazbeni put Ane Sević započeo je sudjelovanjem u renomiranom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Vlastitim riječima, izrazila je nezadovoljstvo uredskim poslom i odlučila se u tajnosti baviti svojom strašću prema pjevanju. S željom da promijeni svoj život, upisala je satove pjevanja i hrabro se prijavila u poznati televizijski show. Volim iskusiti vlastite pogreške i donositi vlastite odluke. Došlo mi je otkriće kad sam odlučila slijediti svoje snove i strast. Unatoč visokom položaju u tvrtki i primanju izdašne plaće, bio sam duboko nesretan u svom petogodišnjem uredskom poslu. U potrazi za ispunjenjem krenula sam na tajno putovanje, bez ičijeg znanja odlazila na audicije i sate pjevanja kod Aleksandre Radović. U trenutku kada sam donijela odluku da ću se baviti pjevanjem, u moj je život ušla prava sreća, kako se jednom prilikom rado prisjetila Ana.

Nakon što je objavila pet vrlo uspješnih singlova i sudjelovala na Grand Festivalu, donijela je odluku da se više neće baviti glazbom. Nakon njezine zadivljujuće izvedbe koja je očarala publiku, Anin život krenuo je jasnim preokretom. Prvobitno je stupila u brak s kolegom Darkom Lazićem i posvetila se njegovanju kćeri Lorene. Nakon toga, Ana je krenula u novo poglavlje svog života sa svojim drugim suprugom Danielom Nedeljkovićem, gdje su na svijet poželjeli dobrodošlicu kćeri Seni i sinu Simeonu.

BONUS: Rođena 20. studenog 1985. godine u Užicu, Ana Sević poznata je srpska pop-folk pjevačica i voditeljica koja se proslavila sudjelovanjem u glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Trenutno nastanjena u beogradskom naselju Košutnjak, naširoko je prepoznata kao jedna od najspektakularnijih figura domaće pop glazbe. Rođena 1985. godine u Užicu, Ana Sević je djetinjstvo provela u rodnom gradu, a školovanje je završila u OŠ “Dušan Jerković”. Potječući iz obitelji s izraženom glazbenom pozadinom, Anin djed Jezda bio je poznati harmonikaš u Srbiji, dok je njezina baka svoj pjevački talent pokazala u šabačkom zboru „66 djevojaka“.

S petnaest godina Ana se s obitelji preselila u Beograd, gdje je upisala srednju Turističku školu. Unatoč izvrsnosti u učenju, Ana nije voljela matematiku i smatrala je da je njena budućnost u carstvu glazbe. Njezino divljenje Dragani Mirković, popularnoj pjevačici, navelo je njezinu majku i baku da kreiraju kombinacije slične onima koje je umjetnica nosila u svojim spotovima. Dok je isprva pohađala glazbenu školu Aleksandre Radović, Ana je naposljetku odlučila krenuti drugim putem u svojoj glazbenoj karijeri.