SADA ŽIVI U RASKOŠNOM DVORCU OD 50 MILIONA EVRA: Pre nego što je zavolela Tonija, ludo bila zaljubljena u NJEGA! (FOTO)

0

Dragana Mirković važi za jednu od najpopularnijih a i najbogatijih pevačica folk muzike u Srbiji, ali i regionu. Za razliku od mnogi, ona je svoj veliki uspeh postigla zahvaljujući svojim glasom i trudu. Ono što je zanimljivo je to da se za nju nikada nisu vezivali skandali ili neke kontraverze kao što je sasvim normalno za neke njene kolegice.

Dragana je prisutna na estradi više od trideset godina, te se prvi put pojavila kao tinejdžer sa samo 17 godina. Dobila je nadimak Luče iz Kasindola. Kada je u pitanju privatni život, ona je dosta drugačija od svojih kolegica, pre svega što ne živi u skandalima i kontraverzama.

Naime, ona je u skladnom braku sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem preko dve decenije, te još uvek izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana. Također imaju i dvoje dece. Dragana je pored toga što je uspešna pjevačica i jako uspešna poslovna žena i prva je u regiji pokrenula privatnu televiziju DM SAT koja joj donosi ogromne prihode.

Ona je nedavno pokazala svoj dvorac Ebenfurt u Beču gde živi s mužem Tonijem i njihovom decom. Oni kažu da svake godine ulažu u renoviranje ovog dvorca. Mnogi su pokušavali da procene koliko ova pevačica ima zapravo miliona i vjeruje se da ima oko pedeset miliona eura. Ono što mnogi od vas sigurno nisu znali je to da je ona pre Tonija bila u vezi sa jednim pevačem. U pitanju je Zoran Tomašević, koji je pevač pop grupe Ruž. Čak se i Dragana pojavila u njihovom spotu za pesmu “Nemica” tokom 1990-ih. Danas Zoran ima suprugu i decu sa njom.