SADA JE ZVANIČNO! ANASTASIJA POSTALA DEO PORODICE GUDELJ! (FOTO)

0

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih i najvećih balkanskih pevačica. Njena privatnost je tokom celog njegog života bila zanimljiva medijima, samom činjenicom što je bila u braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Sada i nakon toliko godina, Ceca i njena porodica gotovo svaki dan nađu svoje mesto u medijima.

Kada su u pitanju najnovije vesti koje su vezane za njenu ćerku Anastasiju Ražnatović, koja isto tako privlači veliku medijsku pažnju, jedna od glavnih tema medija bio raskid dugogodišnje veze sa mladim biznismenom iz Novog Sada Đorđem Kuljićem. Ali nakon određenog vremena, čini se kako ga je itekako prebolila te je sada u vezi sa srpskim reprezentativcem Nemanjom Gudeljem, koji igra za španski fudbalksi klub Sevilju. I on sam se nedavno povezivao sa nagađanjima da je u vezi sa Sanjom Vučić, koja je jedna od pevačica grupe Hjurikejn. Iako su tu vezu krili, Sanja je potvrdila da su bili zajedno.

Izgleda da su se svi iz njegove porodice obradovali kada su čuli da je njihov sin sa Cecinom ćerkom, a Anastasija je već bila nekoliko puta kod njih, a zbog treninga i utakmica Nemanja još uvek nije upoznao njenu porodicu. Kako stvari stoje, Anastasija će od sada živeti na relaciji Sevilja – Beograd. Kada je ova inforamcija dospela u javnost mnogi su pomislili da je upravo Gudelj razlog prekida veze sa Đorđem ali Anastasija ne mari puno za sve te špekulacije i uživa sa svojim novim izabranikom.

Ako ćemo suditi po objavama na društvenim mrežama, porodica Nemanje Gudelja je oduševljena Anastasijom, te često objavljuju zajedničke fotografije. Oduševljeno ih dele i Nemanjina majka Olivera, sestre Vanja i brat Dragi.