Trenutno Vijesti

Sada je jasno zašto je krije: Kćerka Saše Popovića je GABOR od žene – EVO i slika! (FOTO)

Saša Popović je poznat svima u regionu a radi se o jednom od najbogatijih i najmoćnijih ljudi u Srbiji. Prije svega on ima nevjerovatan njuh kada je dobar posao i zarada u pitanju a starije generacije ga se sjećaju još kada je razvlačio harmoniku u bendu Slatki greh koji je bio poznat zahvaljujući Lepoj Breni.

Treba podsjetiti da je Saša bio taj koji je Brenu doveo u bend i to samo kao zamjenu jer je njihova tadašnja pjevačica bila bolesna. Oni su tada nastupali po kafanama a zahvaljujući ponajviše čuvenom voditelju Minimaksu koji je više iz zafrkancije u svojoj emisiji stalno puštao pjesmu Čačak, oni su postali najpopularniji u bivšoj Jugoslaviji.

Kada je došlo do raspada benda Saša i Brena su odlučili da osnuju svoju producentsku kuću koju su nazvali Grand i ni sami nisu mogli pretpostaviti u kakvog će to giganta izrasti. Prije izvjesnog vremena su oboje prodali svoje dionice i strpali u džep po nekoliko desetina milona eura a Saša je otišao u zasluženu penziju. Kada je u pitanju njegov privatni život on je oženjen Suzanom i u braku su već jako dugo.

Imaju kćerku Aleksandru koja je napunila18 godina a Suzana ima i sina iz prvog braka Danijela koji također živi sa njima i koji sa Sašom ima odličan odnos. Sašina djeca se ne vole eksponirati u javnosti, posebno kćerka koja je upisala privatnu umjetničku školu koja nosi naziv Artmedia. Što se tiče njegovog posinka Danijela on je zaposlen  Grandu pa na neki način ide Sašinim stopama.

Oglasi – Advertisement