S KIME SE TO ALEKSANDRA PRIJOVIĆ DRUŽI? PORODICA ŽIVOJINOVIĆ BESNA! Ovo joj nije trebalo (FOTO)

0

Svi veoma dobro znamo i redovno pratimo javne estradne ličnosti. Poznata je činjenica da je muzička industrija i šou biznis jako opasna i teška stvar za javne ličnosti. Teško je se nositi sa popularnošću, mora se paziti na kontraverze i slične stvari koje bi mogle da upropaste karijeru.

Tako se u poslednje vreme mnogo priča o popularnoj pevačici Aleksandri Prijović, koja je stekla popularnost takmičeći se u Zvezdama Gradna. Sada ona ima zavidnu muzičku karijeru, a dovoljna je činjenica da joj je svekrva i popularna Lepa Brena. Kada sve to pogledamo izgleda da joj sve ide odlično i po planu. Da podsetimo, Aleksandra Prijović je također udata Filipa Živojinovića sa kojim ima i sina po imenu Aleksandar. Žive u prelepoj vili na Bežanijskoj kosi.

Pošto je ona itekako poznata osoba, mnogi mediji konstatno kopaju po njenoj prošlosti, onda kada nije imala muža Filipa. Ono što se ne zna o Aleksandri Prijović je to da je ona svog bivšeg muža Ljubomira ostavila jer je on bio užasan partner. On je prema svemu sudeći često varao Aleksandru, dok je ona bila na putu ili na nastupima. Priča se da je to radio i u njenom vlastitom stanu. Aleksandra je sve to odblila da komentariše u medijima.

Kada je u pitanju trenutno stanje u životu Aleksandre, nedavno se u medijima pojavila fotografija sa jednog njenog nastupa gde se vidi da je u separeu između ostalih bila i  Sandra Miljaković, koja je bivša devojka Viktora Živojinovića i koja se našla gotovo pred oltarom, ali su prekinuli. Ova atraktivna plavuša otpočela je vezu sa poznatim rediteljem i fotografom te nastavila dalje. Kako stvari stoje izgleda da je ostala u dobrim odnosima sa Aleksandrom Prijović. Ovo će sigurno razljutiti Viktora ali i ostale Živojinoviće.