RUŽICA VELJKOVIĆ UZIMALA 500 EVRA ZA DVA SATA? Pobednica Parova bila veoma tražena ZBOG OVOGA, učestvovala u ORGIJAMA! (FOTO)

0

Svi smo svesni koliku je medijsku pažnju privukla nedavna akcija u vezi sa elitnom prostitucijom. Zaista je izbio veliki skandal, jer su mnoge poznate i javne ličnosti umešane u ovaj slučaj. Pored svih devojaka našla se i bivša učesnica i pobednica poznatog rijaliti programa Parovi. U pitanju je Ružica Veljković. U nastavku ovog teksta saznajte o čemu je reč!

Srpski list Kurir je došao u posed kataloga u kojem su se nalazile sve devojke koje su se bavile elitnom prostitucijeom, među kojima i Ružica Veljković. Priča se da su njena dva sata druženja koštala oko 500 evra. Mnogo se piše da je u sve ovo upetljana i pevačica Dušica Grabović, koja je također bila učesnica rijalitija.

Jedna od djevojaka je odlučila da progovori i ispričala je sve do detalja i navela i svoje kolegice sa kojima je išla na orgije koje su orgaizovane u Makedoniji. Ta devojka je navela da je među svim devojkama bila i Ružica, koju nismo imali prilike viđati preterano u javnosti još od 2016. godine kada je bila u Parovima.

U tom katalogu devojaka kojeg je posedovao Banjac se nalaze brojne voditeljke, pevačice i starlete. Izgleda da je od svih njih Ružica imala najviše posla, verovatno zbog činjenice što je bila poznata ličnost, a i zbog toga što je njena cena bila znatno niža za razliku od nekih drugih poznatih devojaka. Poznato je da devojke koje su izoperisane, imaju uvećane grudi i zadnjicu traže dosta više novca, dok je Ružica bila puno prirodnija devojka. Također je važila za veoma diskretnu osobu, a isto tako je bila poznata, što je privlačilo klijente.