RUŠI SE UKLETA KUĆA VIDE PAVLOVIĆ! – Komšije otkrivaju sve TAJNE doma u kojoj se desilo ubistvo, ali i kako je provela POSLEDNJE DANE, TUGA! (FOTO)

0

Ukoliko ste ljubitelj narodne muzike sigurno ste čuli za pevačicu Vidu Pavlović, koju mnogi smatraju kraljicom narodne romske muzike. Ona je imala zaista veliku i bogatu karijetu, te iako je neki smatraju pravom “kafanskom” pevačicom, ona važi za legendu zbog svojih vokalnih sposobnosti i karakterističnih pesama. Ono što je mnoge naravno uvek zanimalo je njen privatni život i mi vam danas donosimo jednu priču koja je vezana za nju. Saznajte u nastavku ovog teksta o čemu je zapravo reč!

Kada je u pitanju njen privatni život, za nju su govorili da je imala jako težak život te da je često tugovala sama iza svoja četiri zida. Poznato je i to da se Vida udavala dva puta i da joj je najveća želja bila imati decu, ali nažalost to nije mogla. Ona je tu svoju ogromnu tugu često znala utapati u alkoholu. Njeno zdravstveno stanje se u jednom trenutku jako pogoršalo, pa je nažalost u svojoj 60-oj godini života i preminula. To se desilo pre 17 godina i sahranjena je u Futogu.

Poznato je to da je Vida imala kuću koja se nalazi na Voždovcu i da se o toj kući pisalo pre tri godine, jer se u njoj tada dogodilo ubistvo. Naime, dva mladića su boravila u njoj i pili, te je jedna svađa eskalirala do te mere da je jedan usmrtio drugog. U toj kući niko nije živeo iza Vide, a ostalo je nekoliko naslednika koji su se sporili na sudu godinama zbog imovine.

Nakon ovog ubistva, počela je kružiti priča da je kuća zapravo ukleta, a u nekoliko navrata je najavljivano i da će se srušiti, jer tu navodno treba da stoji zgrada. Izgleda da je sve to istina i da će se desiti na leto, jer je dobijena dozvola nakon što je rešen sudski spor. Više o ovoj temi pročitajte na ovom linku.