RETKO SE ZAJEDNO POJAVLJUJU U JAVNOSTI! Milan Kalinić je 16 godina u braku sa lepom Sandrom, a sad je ona progovorila o odnosu sa voditeljem! (FOTO)

0

Svakodnevno možemo čuti vesti o poznatim i javnim ličnostima sa estrade bili oni pevači, voditelji, glumci i slične profesije. Bilo kako bilo, njihov privatni život je od uvek bio magnet za medije i mi vam upravo danas donosimo jednu priču u kojoj je glavni akter verovatno i najpoznatiji voditelj i glumac iz Srbije, a to je Milan Kalinić. Saznajte o čemu se zapravo radi u nastavku teksta!

Pre svega, Milan Kalinić je srpski glumac i televizijski voditelj. Rođen je 21. septembra 1972. godine u Beogradu. Sa suprugom Sandrom i dvoje dece živi i radi u Beogradu. Postao je popularan i prepoznatljiv prvenstveno kao televizijski voditelj, iako je gluma njegova profesija.

Oženjen je i otac dvoje dece. Njegova supruga zove se Sandra, a deca Tea i Vuk.  Svoj porodični život čuva daleko od očiju javnosti čiju maštu zagolica samo slikama na društvenim mrežama. Ovaj brak nisu pratili skandali. Sandra je vrlo lepa i atraktivna, te važi za jednu od najlepših žena u Srbiji, ali ne voli da se eksponira u javnosti. Bračni par je nedavno proslavio godišnjicu braka, a Kalinić je tada objavio njihovu zajedničku fotografiju. Tada je ispod objave napisao i šta je tajna njihovog uspešnog braka.

“Milan je stalno na meti, voli da daje komplimente i okružen je lepim ženama koje se otimaju da budu u njegovom društvu jer je zabavn i šarmantan” – rekla je nedavno njegova supruga Sandra, dok je Milan izjavilo sledeće: “Njeni su gledali blagonaklono na mene, a i ona se dobro slagala sa mojima. Ljudi na te stvari ne obraćaju pažnju, a veoma su bitne. Oboje smo avanturisti, volimo iste stvari . Naučili smo šta kome smeta, kada i ko treba nešto da prećuti. Imamo isti pogled na odgajanje dece, što je veoma važno jer su klinci manipulatori”.