Mlada djevojka Natalia stekla je internetsku slavu zahvaljujući svom zaraznom smijehu na pitanje o šišanju kose. Ova priča ima mnoštvo intrigantnih aspekata.

Nekoliko jednostavnih rečenica “Trebaš li se ošišati da bi bila ćelava? Bože, Petra”, izazvalo je smijeh i veselje. Petra, koja je nekoć bila malo dijete, danas je tinejdžerica s novom frizurom i transformiranim identitetom. Zanimljivost ove priče je da je Natalija brzo postala internet senzacija izvan svoje regije. Njezin iskreni odgovor na pitanje o depilaciji brzo se proširio internetom, a fraza “Božji Petar” postala je popularnija od zloglasne “Bože pravde”. Ova priča je ubrzo postala poznata u celoj Srbiji. Viralni video o kojem je riječ snimljen je još 2009. godine, kada je Natalija tek trebala krenuti u predškolski odgoj. Od tada se u njezinom životu dogodilo mnoštvo transformacija. Natalija je danas 16-godišnja adolescentica s prebivalištem u Svilajncu.

Nedvojbeno, godine koje su prošle svakako su omogućile rast i transformaciju, no jedan trenutak koji će zauvijek ostati urezan u kolektivnom sjećanju je njezina nezaboravna reakcija na pitanje o šišanju kose. Ovaj trenutak nasmijao je nebrojene ljude i od tada je postao dio internetskog folklora. Unatoč tome što je imala samo četiri godine, stekla je široko priznanje zbog svog zrelog ponašanja, izrazite hipi frizure i duhovitih primjedbi koje su nasmijale sve. Konkretno, njezina krilatica “Bog, Petra” postala je popularna uzrečica među mladima, a čak je koriste i poznate ličnosti poput Novaka Đokovića. Video u kojem dvije mlade djevojke razgovaraju o frizerima prikupio je milijune pregleda. Šta vi mislite kako ona izgleda danas?