Trenutno Vijesti

Rekao sam svojoj potrošenoj ženi (54) da idem sa asistenticom (24) u hotel jer imam svoje potrebe: Njen odgovor me je uništio (FOTO)

Stopa razvoda u svijetu a i u našem regionu nikada nije bila veća nego danas. U teškim vremenima pucaju brakovi koji su se nekako uspjeli održavati a sa dolaskom intreneta i društvenih mreža se povećao broj prevara i to je jedan od najčešćih razloga koji se navodi za razvod.

Ljudi više nemaju nikakvog obzira jedni prema drugima i nimalo ne štede osobu sa kojom su provele dugi niz godina. Oni koji su našli novu ljubav nisu u stanju da pošteno priznaju da imaju nekog drugog u svom životu i da se ljudski raziđu nego još svog bračnog partnera ili partnericu ubjeđuju da su oni sami krivi što ih se ostavlja.

Danas vam donosimo malo drugačiji primjer. Nainme, ovaj suprug je odlučio da prema svojoj supruzi bude brutalno iskren pa joj je poslao poruku u kojoj joj je napisao da poslije posla ide sa svojom duplo mlađom asistenticom u hotel jer on ima tjelesne potrebe koje njegova žena više ne može zadovoljiti a mlađahna asistentica je vrlo rada da to uradi.

Vjerovatno se osjećao jako moćno dok je ponižavao ovim riječima svoju suprugu, ali mu utoliko više nije bilo dobro kada je pročitao ženin odgovor. Dok je u svom autu sa svojom asistenticom išao prema hotelu stigla mu je poruka od supruge koja je glasila da se ona nalazi u jednom drugom hotelu sa dečkom koji ima 18 godina i pošto je dobar matematičar neka sam izračuna koliko puta 18 može stati u 54, a koliko puta njegove 54 godine mogu stati u 24 koliko ima njegova asistentica.

Oglasi – Advertisement