Reka suza: Usred svadbe mladoženja priznao da njegovo srce pripada drugoj, a mlada ipak rekla DA! (VIDEO)

0

Uz pomoć interneta možemo pristupiti svim vrstama informacija bilo čemu što postoji. Danas definitivno ne možemo da zamislimo svoj život bez interneta i kada neko spomene starija vremena bez njega, to nam zvuči jako čudno i neobično. YouTube i TikTok predstavljaju platforme koje su stvorene za video sadržaj i definitivno obaraju sve rekorde korištenja, naročito TikTok poslednjih godina. 

Mnogi od tih video klipova mogu postati viralni preko noći a njihovi kreatori jako bogati ljudi i takve ljude obično danas zovemo influenserima. Mi vam danas predstavljamo jedan takav video koji je za kratko vreme postao viralan a privukao je i veliku medijsku pažnju jer se o njemu pisalo širom sveta. Saznajte u nastavku ovog teksta o čemu se zapravo radi!

Na snimku jednog venčanja se vidi jedan čovek koji je kasnije šokirao i rasplakao sve prisutne izjavom koju niko nije očekivao. Čovek po imenu Džeferson i žena po imenu Džesika su trebali da se venčaju i provedu život zajedno u skladu. Međutim, kad je svećenik upitao da li iko od mladenaca ima nešto da kaže pre nego je brak zvanično sklopljen, Džeferson je priznao da njegovo srce pripada drugoj. Iako to zvuči šokantno i dramatično, zapravo je jako divno jer se nije radilo o preljubi već o ljubavi prema Džesikinoj ćerci.

Potom je prišao osmogodišnjoj devojčici i rekao kako je jedina stvar koju traži od stvoritelja ta da on bude njen otac jer bi mu to bio najveći ponos zato što je smatra pametnom, obrazovanom i lepom. Svi su dobili utisak da će biti divan očuh. Taj video možete pogledati ispod ovog teksta.