REAKCIJA NAVIJAČA NA DRES SRPSKOG JUTJUBERA! Došao je na utakmicu i sve iznenadio svojim dresom: NISAM OVO OČEKIVAO!

0

Poznati srpski jutjuber Choda danas je iznenadio mnoge kada je došao na stadion na kojem su danas igrali Hrvati protiv Maroka. On se fotografisao i izazvao pažnju mnogih, među kojima je bio veliki broj njegovih pratioca koji su ga pohvalili i ostavili pozitivne komentare ispod fotografije, koju je objavio.

Ovih dana svi smo svjedoci da najveću pažnju odvlači svjetsko prvenstvo u fudbalu. Ali jedan od glavnih razloga je da na njemu učestvuje reprezentacija Srbije, koja će sutra igrati protiv selekcije Brazila. Veliki broj navijača je otišao u Katar kako bi podržali Srbiju a među njima je i Choda, jutjuber koji ima preko milion partilaca. Moramo priznati da je ovo veoma pametno odradio te da će mu broj pratitelja na instagramu sigurno, ubrzo porasti. Ali ne možemo da ne pohvalimo ovako ljep gest koji je pklonio svojim komšijama.

Na svom profilu objavio je fotografiju ali ono što je bilo pozitivno iznenađenje, jeste da je nosio dres Hrvatske. U opisu je napisao da veliku podršku šalje Hrvatskoj i da im ćeli visoki plasman. Nakon što je stigao na stadion otišao je pravo među navijače Hrvatske, a među njima se našao i jedan momak iz Indije koji je tražio da se slika sa Chodom.

Nakon fotografisanja sa vatrenim navijačima, obratio se direktno njima i poželio im sreću a oni su mu se zahvalili i istakli kako im znači podrška i kako ovo treba da bude primjer svima. Nadamo se da će se svi ugledati na jutjubera te pružiti podršku svim selekcijama koje učestvuju na svjetskom prvenstvu.