RAZVOD, SLOMLJENA SAM: Gordana Ilić donela najtežu odluku posle presude, OVO SU DETALJI!

0

Cela javnost je upoznata sa slučaj između Devina, koji je sin poznatog pevača Miroslava Ilića. Inače, oko tog slučaja se vodila žestoka sudska rasprava već nekoliko godina unazad, jer Miroslav nije želeo da svojim DNK uzorkom potvrdi očinstvo. Mnoge njegove poštovaoce i fanove je ovaj gest jako razočarao. Pre tri dana je Mirjana Antunović na društvenim mrežama podelila neke nove informacije vezane za ovaj slučaj. Saznajte u nastavku ovog teksta o čemu je zapravo reč!

Novinari su odmah neposredno kontaktirali Miroslava da čuju njegov komentar, ali je on samo istakao da još uvek nije dobio presudu, te da će se za nekoliko dana oglasiti javnosti. Sve vreme je uz njega bila i njegovo supruga Gordana, koja je verovala u vernost svoga supruga. Ono što se pojavilo kao najnovija informacija je to da je zapravo njeno srce slomljeno i to saznajemo od jednog bliskog izvora.

Poznato je da su njih dvoje imali jako mnogo kriza u braku, posebno u periodu kada je Miroslav mnogo pio, te je zbog toga pravio često situacije koje nisu potrebne. Ona je naravno sve vreme bila uz njega i nije niti pomišljala da ga napusti. Sada kada je definitivno istina da je Devin njegov sin, ona se u potpunosti slomila. Ovu informaciju je potvrdila njena bliska prijateljica.

Miroslav je vezano za to poručio da Devin ima oca koji ga je prihvatio i koji mu je dao prezime koje stoje u njegovim dokumentima. Ukoliko Mirjana želi da Devin ima Miroslava za oca, mora prvo da poništi prezime i ispravi dokumenta. Zapravo radi se o čoveku koji je nakon toga oženio Mirjanu. Da li će Gordana ipak prelomiti i napustiti svog supruga još uvek nije poznato ali šanse za to su sada veće nego ikada pre.