RAZVOD posle toliko godina! Tijana je mesecima pokušala da sakrije, sada je stiglo zvanično saopštenje: Ne živimo više zajedno (FOTO)

0

Iako sestra Tijane Dapčević živi u drugoj državi, to jeste u Makedoniji, trudila se, kada je to god potrebno, bude tu za pjevačicu, i da bude njen oslonac i podrži je u svemu, pa čak i kada je griješila, a sada je došlo vrijeme da pop zvijezda uzvrati svojoj sestri uslugu. Tamra Todorevska je riješila da stavi tačku na brak dug čak 7 godina sa Aleksandrom Dimitrovskim, a budući da se nije dogodio krah porodice preko noći, već da su preispitivanja trajala mjesecima, možda čak i godinama, Tijana, kao starija sestra se zaštitnički postavila.

Na njenom profilu na Instagramu su se češće nego inače nalazile slike iz Skoplja, a svi su se pitali koji je taj glavni razlog njenih posjeta. Sestra Tijane se razvodi, a ona kao starija i mudrija je tu bila i i dalje je da joj ponudi savjet i usmjeri je na pravi put. S obzirom da su Tamara i njen suprug pokušali sve što je u njihovoj mogućnosti da brak sačuvaju, razvod je na kraju bio jedino rješenje.

O novoj životnoj etapi je Tamara govorila i za medije nedavno, pa je priznala da je dugo živjela u agoniji. “Dugo sam bila u tom nekom kavezu, živjela sam u nekoj agoniji, sve se vrtjelo u krug. Odlučila sam da napravim prvi korak i da izađem iz tog kaveza”- rekla je ona. Navodi da je i dalje u braku, ali da nije skupa sa svojim suprugom, ostaje nam da vidimo kako će se stari između njih završiti i da li će se na kraju možda pomiriti.