Trenutno Vijesti

RAZVEO SE BANE MOJIĆEVIĆ! Pjevač Zvezda Granda napustio ženu, a evo i ZAŠTO! (foto)

Svi koji od samog početka prate najpoznatije muzičko takmičenje u regionu Zvezde Granda se sjećaju i prvog pobjednika Baneta Mojičevića koji je uspio da napravi i karijeru poslije takmičenja. On je bio vijest u medijima nedavno kada je preležao koronu a sada je opet dospio na naslovnice zbog razvoda od svoje supruge Milice.

Napokon je i on sam progovorio o ovoj temi i rekao je da oni nisu skupa već šest mjeseci a da su se zvanično razveli prije 15 dana. Bane kaže da sada nakon razvoda imaju bolji odnos nego ikada i da imaju sasvim normalnu komunikaciju. On tvrdi da se razvod nije desio zbog preljuba ili neke afere i skandala nego je jednostavno nestalo osjećaja između njih.

Oni su shvatili da se nalaze na različitim stranama i da su krenuli svako u svom smjeru i onda su se dogovorili da se razvedu. Nisu imali nikakvih problema da se dogovore ljudski oko svega i imovinu su podijelili i nastavljaju život dalje odvojeno. Kada su u pitanju njihova djeca oboje se trude da   što manje osjete posljedice ove njihove odluke.

Bane je dodao da će se sada potpuno posvetiti muzici i da jedva čeka da se stvari ponovo vrate u normalu i da pjevači i muzičari mogu da krenu na turneje i nastupe. Dodao je i da se on ne žali na situaciju jer zbog pandemije nije jako dugo nastupao jer je već 16 godina na estradi i doživio je svašta. Njegov sin je krenuo ove godine u školu i na to je Bane posebno ponosan.

Oglasi – Advertisement