RAZVELA SE, A SIN OSTAO KOD OCA: PRIJA U SUZAMA! Neutešna, sve je bilo dobro dok se nije POJAVILA ONA! (FOTO)

0

Svi veoma dobro znamo i redovno pratimo javne estradne ličnosti. Poznata je činjenica da je muzička industrija i šou biznis jako opasna i teška stvar za javne ličnosti. Teško je se nositi sa popularnošću, mora se paziti na kontraverze i slične stvari koje bi mogle da upropaste karijeru. Isto tako, Zvezde Granda je najznačajnije i najveće muzičko takmičenje na prostoru Balkana i u toku svih ovih godina je iznedrio mnogo pevača koji su postali jako poznati. Jedan od takvih primera je definitivno Aleksandra Prijović.

Mnoge današnje mlade javne ličnosti većinom postanu popularne preko poznatih muzičkih takmičenja i prirodno je da svima njima želja da se bave onim što vole i da uspeju u tome. Sada ona ima zavidnu muzičku karijeru, a dovoljna je činjenica da joj je svekrva i popularna Lepa Brena. Kada sve to pogledamo izgleda da joj sve ide odlično i po planu. Da podsetimo, Aleksandra Prijović je također udata Filipa Živojinovića sa kojim ima i sina po imenu Aleksandar.

Ona je pre par godina bila i član žirija u jednoj od emisija u isto tako popularnom takmičenju “Nikad nije kasno”. Tada je jedna takmičarka izvala poznatu pesmu “Tebi majko misli lete”, te je itekako rasplakala Aleksandru, do te mere da je ostala bez maskare. Takmičarka se zove Snežana, te kada je završila svoju interpretaciju pomenute pesme, ispričala je i svoju životnu priču.

Rekla je da pre živela u Tuzli, ali se udala i preselila u Užice. Dobila je sina i nakon šest godina se razvela, te je sin ostao sa ocem. Potom se ponovo udala i preselila u Ulcinj. Rekla je da sina viđa samo ljeti kada dođe na rastpust. Od te emotivne priče, Aleksandra se još više rasplakala, da je jedva smogla snage da posle toga komentariše samo njeno pevanje.