RAZOČARAO ŽENSKI ROD..Evo kako danas izgleda NAJLJEPŠI TURČIN: Žene ostale bez riječi.. NIJE MOGUĆE!

0

Naime, Burak Özçivit važi za jednog od najljepših glumaca iz Turske, a sve žene ga prepoznaju kao Bali Bega kojeg je glumio u seriji Sulejman Veličanstveni.

Danas je jedan od napopularnijih glumaca, a upravo uloga koju smo maloprje spmenuli mu je dala status se*s božanstva i to ne samo u Turskoj, nego u cijelom svijetu. Ovo nije prvi put da Burak oneraspoloži svoje obožavaeljice, prvi put je to uradio kada se oženio sa svojom kolegicom Fahrye Evcen sa kojom ima predivnog sinčića i tada slomio mnoga ženska srca.

Da se podsjetimo, glumac danas ima 36 godina pa je odlučio promjeniti svoj stajling koji se svakako odnosi na njegov izgled. Kada je Burak objavio fotografiju na svoj profil u rekordnom vremenu je zabilježila milionske cifre lajkova, međutim mnoge obožavateljice su ga napale i nisu krile kako su se razočarale kada je u pitanju njegov novi imidž.

”‘Od najlepšeg muškarca na svijetu do jednog od najružnijih.”, “Izgubio si svu se*sepilnost i ljepotu koju si imao’, “Jao, što si to napravio od sebe?’, ‘Kakva šteta da se tako lijep muškarac uništio ovom ružnom frizurom. I onda neka neko kaže da frizura ne čini čoveka.”, bili su samo neki od razočaranih obožavateljki ispod same slike. Međutim one ne gube nadu, te se nadaju da je u pitanju samo privremeni imidž koji mora nositi zbog serije koju trenutno snima. Brojnim obožavateljkama truskog glumca ostaje samo da sačekaju kraj snimanja serije pa tek onda da vide da li će doći do promjene u Burakovom stajlingu.