RAZOČARAO GA JE UČEŠĆEM U ZADRUZI 3, A SADA JE KONAČNO ISPLIVALA ISTINA O NJIHOVOM ODNOSU ! OVO JE MENSUROV BRAT !

0

Učešće Mensura Ajdarpašića u petoj sezoni Zadruge obilježila je kao i obično, turbulentna veza sa Milicom Veselinović. Njegova porodica, a najviše brat Adrijan nisu podržavali njihovu vezu, a Mensur se u jednom trenutku čak i zakleo da se više nikad neće pomiriti sa njom.

Međutim,kako to obično biva, nakon što se jedne večeri ponovo prepustio strastima sa Milicom, sjetio se zakletve koju je dao rođenom bratu da se sa njom neće pomiriti, pa je počeo da plaće na sav glas.


Od tada se nije prestalo spekulisati o njegovom odnosu sa bratom, međutim, budući da on vezu sa Milicom nije nastavio nakon izlaska iz Zadruge, čini se da su se sukobi u porodici smirili, a o tome svjedoči i najnovija fotografija koju je Mensur podjelio putem društvenih mreža. Naime, Mensur je sada na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj vidimo da uživa u odmoru sa bratom Ardijanom.

– Brat – napisao je Mensur u opisu fotografije na Instagramu.

 

Podsjećanja radi, Mensur je pre Milice bio u vezi i sa Minom Vrbaški, a njegov brat Adrijan tada je u video pozivima, tokom Mensurovog učešća u Zadruzi, otvoreno govorio šta misli o njihovom odnosu.

AU! MINA TVRDI DA JU JE MENSUR TUKAO: Ajdarpašić se oglasio, pa ukopao  bivšu JEDNOM REČENICOM! | Najnovije vesti - Srbija danas

– Šta plačeš, kukaš. Kakva Mina šta je to, razočarao si me totalno. Je l’ moguće ovo? Što plačeš, što kukaš? Nije ona jedina devojka na svetu, šta ti je? Šta si se zaljubio, je l’ moguće da ovo radiš? Uozbilji se malo, pusti te priče.Majka je dobro, pravi pare. Što se ne makneš od te Mine, je l’ ona jedina devojka tamo? Ti nisi svestan šta radiš. Bolje da ne znaš kako to deluje napolju. Najbolje da je ženiš i da je dovedeš ovamo. Ne činiš mi se nikako, samo plačeš, kukaš, razočarao si me. Nije Mina jedina devojka – pričao je njegov brat.