RAŽNATOVIĆKA BEZ TRUNKE ŠMINKE: Na sebi ima samo PEŠKIRIĆ i izgleda TOP! Izdanje koje svi komentarišu (FOTO)

0

Svedoci smo kako u javnosti i medijama svako malo imamo neke vesti vezane za po mnogima najpopularniju Srpsku pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović. Poslednjih godina se i njena ćerka Anastasija Ražnatović veoma često nalazi u centru medijske pažnje. I ona je kako znamo krenula majkinim stopama, te je za kratko vreme izgradila veliki krug obožavaoca njene muzike.

Anastasija Ražnatović je rođena je 25. maja 1998. godine u Beogradu, gde i živi. Tokom 2018. godine je uplovila u muzičke vode, objavivši singl „Savršeni par“ koji je za samo tri meseca prešao tri miliona pregleda. U maju 2019. godine Anastasija je objavila novi singl. Reč je o pesmi „Rane“, te od tada njena muzička karijera ide uzlaznom putanjom.

S obzirom na to da je ćerka Svetlane i Željka Ražnatovića, Anastasija je od malena u fokusu domaće javnosti. O njenom privatnom životu pisalo se i ranije, a nakon što je uplovila u muzičke vode, tekstovi o Cecinoj naslednici postali su svakodnevnica. Iako je rekla da joj majka ne dozvoljava da stavi silikone, očigledno je da je uradila sitne korekcije usana i nosa.

Pevačica Anastasija Ražnatović neretko iznenadi izdanjima bez šminke, a izgleda besprekorno. Naime, Anastasija je bila na jednom kozmetičkom tretmanu, pa je sa pratiocima podelila kako izgleda u opuštenom izdanju. Ona je na sebi tada nosila samo peškir i na licu nije imala trunku šminke, pa dobila brojne pozitivne komentare. Mnoge je obradovalo to što nije izostalo malo provokacije sa Anastasijine strane. Podsetimo, Anastasija je nedavno na svom instagramu saopštila lepe vesti, a to da je položila vožnju, te da je postala novopečni vozač.