RAŽNATOVIĆI U ŠOKU!!! Na internetu osvanulo OVO i svi ostali šokirani (FOTO)

0

Svetlana Ceca Ražnatović i njena porodica se svakodnevno nalazi na meti medija a naročito tabloida koji redovno pišu o njihovom privatnom životu. Čini se da je svemu tome doprinela Ceca zbog svoje popularnosti, a Cecinoj popularnosti je doprineo i njen suprug Akran koji je iza sebe ostavio veliko bogastvo.

Pisali smo o tome zašto Ceca nije imala toliko godina partnera, a potom je bila u vezi sa mlađim Bogdanom, te su ove godine prekinuli vezu. Da se o Ražnatovićima mnogo piše dokaz je i njena ćerka Anastasija, koja pored što peva i ima nekoliko uspešnih hitova, trenutno je u vezi sa jednim od najpopularnijim fudbalerom iz Srbije, a to je Nemanja Gudelj.

Gotovo dva puna meseca neprestano se pisalo o njihovoj vezi, a mi se danas posećamo i njenog brata Veljka te njegovog venčanja sa Bogdanom. O njihovoj svadbi se pričalo mesecima, a na stotine zvanica je upriličilo ovaj događaj, među njima i veliki broj poznatih imena. Svaki detalj je bio isplaniran, a Bogdaninim izgledom i venčanicama su tada bili oduševljeni svi, naročito jer je prva koju je nosila bila venčanica u kojoj se Ceca udala.

Naime, oni su itekako imali raskošno venčanje 2019. godine, a ni pozivnica za ovaj događaj nije bila ništa manje skupa te sada neko pokušava na njoj da zaradi. Sada je se na internetu našla ponuda u kojoj je neko na prodaju stavio upravo pozivnicu sa njihovg venčanja, a sve je zanimala cena po kojoj je prodaje, ali i zašto. Kako saznajemo, prodavac je stavio cenu od 88 dinara, napomenuvši da je pozivnica u odličnom stanju i nekorišćena, a onda u opisu opširno napisao kakva je pozivnica i šta je na njoj tako posebno.