Ratko sahranio OCA u prisustvu porodice: Sutradan su se svi SLEDILI, ovaj prizor ih je izbezumio (FOTO)

0

Kada je u pitanju sam čin sahrane, možemo zaključiti da svaki narod ima neki svoj oblik i tradiciju kada je to u pitanju. Na prostorima Balkana se itekako oslanja na religiju, gde svaka od njih imaju neka svoja pravila oko same ceremonije ukopa.

Sahrane u Japanu ili Indoneziji, ili općenito u aziji su nešto sasvim drugo u odnosu na nešto što je iz Evrope. Nama je to čudno samom činjenicom što je iz drugog kraja sveta, sa drugog kontinenta i sa drugačijom tradicijom. Na primer u svim azijskim državama je tradicija doći na sahranu u belom, dok je kod nas tradicija u crnom.

Mi vam donosimo jednu zaista jezivu priču koja se desila u Indiji, u gradu po imenu Bengalapudar. Naime, na sahrani se desio i više nego neobičan slučaj, a to je da su sahranili člana porodice, koji je već sutradan bio u potpunosti živ. Kako indijska policija saopštava, u pitanju je čevek po imenu Murti. Pre na sedam dana je njegov sin primio poziv u kojem su mu rekli da je njegov otac umro na jednoj autobuskoj stanici. On je došao na uviđaj i potvrdio da je u pitanju njegov otac. Predali su mu telo, kako bi po običaju mogao za spremi sahranu.

Nakon što je sve bilo spremno za sahranu i nakon što je sahrana bila objavljena, isto večer je Murti došao kući. Svim ukućanima su se od šoka odsekle noge. Nisu mogli da veruju svojim očima. Zapravo se ispostavilo da mrtva osoba izgleda identično kao Murti.