RAT SE ZAVRŠAVA ZA ČETIRI MESECA, EVO ŠTA ĆE POSLE USLEDITI: Šokantno predviđanje NATO admirala – POMENUO MODEL DVE KOREJE!

0

Od kraja meseca februara svet strahuje od onog najgoreg, a to je da ne krene Treći svetski rat. Niko tada nije niti sumnjao da će prerasti u ovakav sukob koji traje od tada. Zaista je mnogo teorija oko svega što ima veze sa tim, a svi smo shvatili da sve ima veze sa ovim ratom. Svet se našao u velikoj ekonomskoj i političkoj krizi kakvu ne pamti, a dovoljna je činjenica da imamo i globalnu pandemiju korone virusa, koja već sada preti novim valom. Mi vam danas donosimo jedne vesti koje su privukle ogromnu medijsku pažnju poslednjih dana, a tiču se cele ratne situacije u Ukrajini ali i u svetu. Saznajte u nastavku teksta o čemu se zapravo radi!

Prvi puta možemo sasvim kristalno jasno videti dve strane na ovom svetu, gde je jedna uvela sankcije Rusiji, te im se to istom merom i vratilo. Prema poslednjim informacijama neke od tih zemalja sada popuštaju sankcije verovatno zbog svoje koristi. Ono što je definitivno je to da i Rusija ima svoje uslove i razloge zašto je sve ovakvo kakvo jeste. Oni su po svemu sudeći uspeli osvojiti Doneck i Luganck i izboriti se za njih.

Sada je sve svetske medije privukla izjava NATO admirala po imenu Džejms Stavridis koji je dao svoju procenu o tome kada očekuje kraj ovog rata. On je rekao da predviđa period između 4 do 6 meseci. Uporedio je ovu situaciju sa sukobima iz 1950 – 1953 godine između Južne i Severne Koreje. On kaže da nije očekivao da će Putin ovoliko postići ovim ratome, te i to da nije očekivao ovakav otpor Ukrajinaca.