RAT NA ESTRADI IZMEĐU NJIH SE NASTAVLJA! KONAČNO SE OGLASILA! EVO ŠTA ANA NIKOLIĆ KAŽE O PESMI “PROVERENO”: Odgovorila Milici Pavlović!

0

Na domaćoj estradnoj sceni nikada dosadno. Baš kada se nedavno pročula vest da su Jelena i Karleuša i Seka Aleksić “zakopale ratnu sekiru”, sada se pojavila nova slična vest. U pitanju su isto tako dve jako popularne pevačice, Milica Pavlović i Ana Nikolić. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Mnogi smatraju da je Milica Pavlović jedna od najvećih muzičkih zvezda novije generacije. Sada je ponovo u centru medijske pažnje jer nakon dve godine studioznog i marljivog rada muzička zvezda Milica Pavlović je konačno predstavila svoj četvrti studijski album Posesivna. Poslednjih dana društvene mreže su se usijale zbog nove verzije pesme “Provereno”, koja je jedan od vodećih hitova pomenutog albuma.

Milica je mesecima unazad sa profesionalnim plesačima uvežbavala veoma zahtevne koreografije, koje su doprinele spektakularnom utisku. Budući da je reč o veoma zahtevnom projektu koji se tako studiozno radio i pripremao zaista dugo, te da je za potrebe svega građen posebni stejdž u tri segmenta i ne čudi što je Senjorita u ovaj projekat uložila neverovatnu sumu od 300.000 evra.

U javnost je nedavno isplivala demo verzija pesme “Provereno”, koju je svojevremeno otpevala Ana Nikolić, ali je po svemu sudeći odustala od ove pesme. Dobro obavešten izvor iz estradnih krugova otkrio je zbog čega su se Milica i Ana posvađale zbog ovoga. Sada se oglasila i Ana Nikolić te je sve to komentarisala na sledeći način: “Svako je za sebe. Milica je devojka koju ja jako poštujem, kao i njen rad. Ona se, za razliku od velike većine, trudi i radi na sebi, napreduje iz godine u godinu. Naravno da pratim njen rad. Kulturna je i vaspitana devojka, tako da ja ne bih rekla da sam je ja proslavila”.