Trenutno Vijesti

RASTA će da repa u PRITVORU MJESEC DANA! EVO kako se branio na saslušanju! (FOTO)

Prije nekoliko dana je u centru Beograda priveden najpoznatiji reper u Srbiji Stefan Đurić Rasta jer su policajci kod njega našli nekoliko paketića marihuane. Od prije je poznato da on nikada nije krio da uživa ovu drogu i vrlo je često i javno znao zapaliti džoint a mnogi tvrde da je to radio i u prisustvu svoje kćerkice.

Njemu je tužilaštvo stavilo na teret i trgovinu opojnim drogama jer su nakon pretresa njegovog stana pronađene veće količine marihuane. Rasta je jučer saslušan u palati pravde a branio se time da je pronađena opojna droga bila za ličnu upotrebu a ne za dalju prodaju. Novinari koji su čekali ispred palate su dočekali samo njegove advokate koji su bili vidno nervozni i neraspoloženi da daju izjave.

Oni su prišli reperovim prijateljima koji su se također nalazili ispred palate i čekali odluku. Naknadno je jedan od Rastinih advokata, Vuk Tufegdžić za Kurir.rs rekao kako ga tužilaštvo tereti za prodaju opojnih droga mada svi znaju da to nije istina i da on nije diler. On smatra da se koristi to što je Rasta poznata ličnost kako bi se pokazalo da zakon u državi funkcioniše i da se i slavni i poznati mogu naći u pritvoru.

Inače policija je u reperovom stanu pronašla jedan kilogram skanka a kod njegovog prijatelja su pronašli i kokain. Rastu su i prije ovoga pratili skandali u vezi sa razvodom od poznate pjevačice Ane Nikolić sa kojom i ima kćerku pa do situacije kada ga je ekipa Paparaco lova uhvatila kako puši džoint pred tinejdžerima.

Oglasi – Advertisement