RASIPANJE!!! Vesna Zmijanac pukla za stan 350.000 evra! Pevačica se baškari u LUKS nekretnini od 100 kvadrata sa dva kupatila i dve terase – “IMA SE MOŽE SE”

0

Jedna od najvećih estradnih ličnosti ikada na Balkanu je pevačica Vesna Zmijanac, čiji su hitovi iz osamdesetih i devedesetih godina ostali upamćeni i danas. Pored toga važila je i za jednu od najlepših estradnih ličnosti. I danas je mnogi smatraju lepom i velikom damom. Teško je izreći cifru koliko je ova pevačica novaca zapravo zaradila tokom svoje karijere, a ono što je sigurno je to da ona sada u svemu tome itekako uživa. Mi vam danas donosimo jednu priču iz njenog privatnog života koja je privukla veliku medijsku pažnju.

Vesna Zmijanac je poznata srpska folk pevačica i učesnica rijaliti programa VIP Survivor i Farma 7. Važila je za seks bombu i jednu od najintrigantnijih ličnosti u bivšoj Jugoslaviji. Karijeru je gradila i gradi na kvalitetnim pesmama i fenomenalnim glasovnim mogućnostima. Rođena je 4. januara 1957. godine u Nikšiću. Iza sebe ima dva braka i ćerku Nikoliju.

Pre nekoliko sedmica se pojavila priča o tome kako je pevala svoje hitove “Kazni me kazni, Jorgovane, Sto života” i po nekoliko puta, a kada je prebrojala sav bakšiš ostala je u šoku jer je tu bilo oko 40.000 evra. Ona godinama ne snima nove pesme i sve ređe učestvuje u javnom životu, ali zato joj je na privatnom polju sve kako treba. Naime, pevačica je sada na spisak nekretnina koje poseduje navodno dodala još jednu, u beogradskoj opštini Savski venac.

Izvor blizak Vesni otkriva detalje o kupovini novog stana u koji se muzička zvezda nedavno preselila. Želela je da ima stan u strogom centru grada kako bi joj sve bilo blizu i na dohvat ruke, posebno sada kada dosta vremena provodi i sa svojim unukama i izgleda da nije žalila za novac. U ponudi su bili stanovi od 60 do 140 kvadrata, ali se Vesna odlučila za varijantu od 100. Po kvadratnom metru je plaćala 3.500 evra. Pevačica obožava novi komšiluk, a svako jutro pije kafu u kafiću koji se nalazi u samom kompleksu.