RANI RADOVI NATAŠE BEKVALAC! IMALA JE SAMO 17 GODINA: Vrela poza, MINIJATURNI bikini i autentični osmeh! (FOTO)

0

Kada su u pitanju novosti sa estrade, mnogi ljudi vole da čitaju i saznaju brojne tračeve, kontraverze i stvari koje su vezane za njihove karijere, ali i privatni život. Reč je o jednoj od najpopularnijih pevačica Balkana, Nataši Bekvalac, koja pored toga što peva, često pažnju javnosti privlači i svojim privatnim životom. 

Nataša Bekvalac važi za jednu od najatraktivnih pevačica od trenutka kada se pojavila sredinom 2000-tih godina, pa sve do danas. Ona privlači svojom lepotom šarmom ali i smislom za humor. Poznata je pod nadimcima: „novosadska šećerlema“, „srpska barbika“ i „srpska Pamela Anderson“.

Rođena je 25. septembra 1980. godine u Novom Sadu, a karijeru je počela 1989. godine na festivalu Deca pevaju hitove. Javnosti je itekako poznato i to da ona iza sebe ima tri braka o kojima se ne stidi pričati. Ono što je zanimljivo i česta tema u medijama, kada je u pitanu ova pevačica je njen privatni i ljubavni život koji je itekako buran.

Nataša se trudi da nas redovno obaveštava o brojnim aktivnostima iz njenog života. Nove fotografije i snimci česti su na njenom instagram profilu, ali ne i rani radovi. Sada se, jednom retkom fotografijom, prisetila kako je izgledala pre početka profesionalne karijere. Nataša je u svom instagram storiju podelila davnu sliku koja datira s kraja prošlog veka. Reč je o naslovnoj strani jednog domaćeg magazina, za koji se fotografisala 1998. godine. Uz tu fotografiju na kojoj nosi dvodelni žuti kupaći kostim, a koja je okarakterisana kao prva naslovna strana Nataše Bekvalac nastala pre profesionalne karijere. Mnogi su komentarisali da je bila itekako zgodna ali da su je teško prepoznali. Odale su je oči!