RADA MANOJLOVIĆ I MILAN STANKOVIĆ OPET ZAJEDNO?! Pevačica se vratila bivšem posle Harisa – dobili i BLAGOSLOV

0

Gotovo svako od nas zna ko je pevačica Rada Manojlović. Ona se prvu put pojavila u najpopularnijem takmičenju u regiji Zvezdama Granda, gde je doša do finala. Nakon toga, uspela je da napravi i više nego dobru karijeru na estradi. Njen privatni život se često zna naći kao tema u mnogim medijima. 

Veoma često je možemo videti kao glavnu temu medijskih tračeva, kontraverzi i sličnih stvari vezanih za njen privatni život. Najviše se to odnosi na njene veze i ljubavne partnere sa kojim je bila. Ona je naime dugo godina bila u vezi sa pevačem Harisom Berkovićem, koji je također takmičar iz Zvezda Granda. Pre dva meseca se pojavila informacija da se njih dvoje spremaju za venčanje, međutim mediji su počeli pisati da su prekinuli i da više nisu zajedno.

Prekid veze se dogodio nakon šest godina života pod istim krovom. Navodno pevačica je bila ta koja je u jednom momentu presekla i od svog devet godina mlađeg dečka zatražila da se iseli iz stana, što je on i učinio. Rada je primetila da je u njihovom odnosu mnogo toga počelo da se podrazumeva, da više ništa nije isto kao pre, stoga je Harisu predložila da malo predahnu, razdvoje se i vide da li jedno drugome nedostaju i da li je ta emocija koja još uvek postoji među njima ljubav ili samo navika.

Sada se pojavila najnovija informacija. Iako već godinama nisu zajedno, Rada Manojlović i Milan Stanković ostali su veliki prijatelji, a već dugo se spekuliše da su obnovili vezu, ali su ovoga puta odlučili da o svojoj romansi ćute. Jedan izvor kaže kako Radin tata više voli Milana i da bi volio da se njegova ćerka uda za njega, dok za Harisa to nikada nije mislio.