Rada Manojlović bivšem dečku oprostila batine, ali prekinula svaki kontakt:” Vratila bih mu istom merom!” (FOTO)

0

Gotovo svako od nas zna ko je pevačica Rada Manojlović. Ona se prvu put pojavila u najpopularnijem takmičenju u regiji Zvezdama Granda, gde je doša do finala. Nakon toga, uspela je da napravi i više nego dobru karijeru na estradi.

Veoma često je možemo videti kao glavnu temu medijskih tračeva, kontraverzi i sličnih stvari vezanih za njen privatni život. Najviše se to odnosi na njene veze i ljubavne partnere sa kojim je bila. Ona je naime dugo godina bila u vezi sa pevačem Harisom Berkovićem, koji je također takmičar iz Zvezda Granda. Pre dva meseca se pojavila informacija da se njih dvoje spremaju za venčanje, međutim mediji su počeli pisati da su prekinuli i da više nisu zajedno.

Pre Harisa Berkovića, Rada Manojlović je imala nekoliko parnera, ali izgleda da joj je onaj prvi ostao najviše u srcu. Svima je poznato da je to također još jedan pevač itekako poznat, Milan Stanković. To je bilo kada je Rada imala samo 21 godinu. Oboje su bili veoma mladi i upoznali su se tokom takmičenja. Mnogo se vremena špekulisalo za njihovu vezu, ali je konačno bilo otkriveno da su su zaista bili zajedno.

Rada je jedne prilike otvoreno govorila o svom ljubavnom života, te je rekla da je tokom studiranja bila ludo zaljubljena u momka po imenu Darko. Ona je bila toliko zaljubljena u njega da je bila spremna da mu oprosti i to što je bio nasilan. Rekla je da je nikada nije udario niti na bilo koji fizički način bio nasilan ali da je tada bila spremna da mu sve oprosti. Inače za nju je on već bi davno ispričana priča i od kako su raskinuli nisu više u kontaktu. Ipak Rada je iznenadila sve kada je rekla da bi bila u stanju i da oprosti nasilje ukoliko bi mogla da uzvrati istom mjerom, mada nasilje nikada nema opravdanje.