RACIJA U DVORCU najpoznatije Balkanske PJEVAČICE: Policija zatekla HAOS, SVI su van sebe (FOTO) – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

RACIJA U DVORCU najpoznatije Balkanske PJEVAČICE: Policija zatekla HAOS, SVI su van sebe (FOTO)

Kada govorimo o Dragani Mirković moramo priznati da se radi o jednoj od najvećih estradnih zvijezda u regionu, volio je neko ili ne. Ona ima jako dugu i uspješnu kkarijeru i sve što ima je strekla svojim trudonm i radom, i naravno taalentom. Nikada se za nju nije vezao nijedan skandal, bilo poslovne ili privatne prirode.

Ona pored karijere ima i sretan dugogodišnji brak sa svojim mužem Tonijem koji je uspješan biznismen i sa kojim živi u Beču u prelijepoj vili. Imaju i dvoje sada već odrasle djece koja se uopšte ne pojavljuju u javnosti i ne ubiru poene na račun slave svoje majke, Dragana je u pjevačke vode uplovila jako mlada i odmah je dobila i nadimak Luče iz Kasindola, a danas ima bezbroj hitova koji se pjevaju i slušaju u cijeloj regiji.

Dragana pokušava svoj privatni život držati što dalje od medija pa je tako kada slavi rođendane svoje djece ili ima neku drugu proslavu u svojoj vili ili u nekom restoranu,. Dragana znala zamoliti sve prisutne da ne dijele fotografije na društvenim mrežama. Koliko novaca Dragana i Toni imaju , niko ne zna ali se sasvim sigurno radi o ogromnoj svoti jer pored toga što je uspješna pjevačica ona je i pametna i sposobna poslovna žena koja je pokrenula i svoju privatnu televiziju koja joj donosi velike porihode.

Njihova porodica sebi može priuštiti da živi u pravom dvorcu, a jednom im se desila prilično neugodna situacija, kada su radili na renoviranju svog dvorca. Oni su angažovali jednu austrijsku firmu i dok su oni radili policija je napravila raciju u dvorcu jer su dobili dojavu da ta firma zapošljava radnije na crno, što se pokazalo tačnim jer je među radnicima bilo dosta njih sa Balkana koji nisu bili prijavljeni. Tada su Dragana i Toni bili u inostranstvu i Toni je za medije rekao da su oni angažovali firmu koaj je imala potrebne dozvole i da nisu znali da ima neprijavljenih radnika a Dragana je demantovala napidse da je policija hapsila radnike u njihovom dvorcu.

Oglasi – Advertisement