PUTIN IZNENADIO LJUBAVNICU, SVE MU POMOGAO KOLEGA IZ NATO-a- Potrošio milione za poklon zanosnoj ljepotici – EVO ŠTA GA JE OTKRILO (FOTO)

0

Već četiri mesece ne možemo da upalimo TV ili bilo koji uređaj a da ne pogledamo ili ne pročitamo nešto vezano za trenutni rat na području Ukrajine. Za ova četiri meseca su se pojavile brojne teorije zavere i brojna predviđanja budućnosti, te su neki uvereni da nam se bliži i Treći svetski rat. Bilo kako bilo, svet je pogodila velika politička i ekonomska kriza, a mnogi predviđaju da bi moglo biti gore od “Velike depresije” 1930-tih godina.

Predsednik Rusije Vladimir Putin je za kratko vreme postao najomraženija ličnost na svetu o kome se svakodnevno vode raspravljanja najviše kada su u pitanju sankcije koje su uvedene od strane zapada, ali čini se da se sve to poput bumeranga vratilo i da preživljavamo sve ovo upravo zbog toga.

Putinov život je i pre ovog rata bio zanimljiv medijima najviše što je čudan i što je misteriozan i tajnovit. Mi vam zato danas donosimo neke stvari vezane za njegov ljubvni život. Dakle, poznato je da je on bio u braku sa Ljudmilok skoro 30 godina sa kojom ima i dve ćerke. U poslednje vreme kruže priče o njegovoj mogućoj ljubavnici koja je inače poznata ruska gimnastičarka, a to je Alina Kabajeva. Ona je osvajala čak medalje i na Olimpijskim igrama.

Mnogi svetski mediji su pisali o tome da mu je ona rodila dvoje ili troje dece, te da sada trenutno sa njima boravi u Švajcarskoj, ali i da ima nekoliko nekretnina u Turskoj. Mnoge od tih nekretnina je navodno dobila od Putina za rođendan. Sve to je za medije otkrio izraelski biznismen Leonid Nevzlin koji u svome vlasništvu ima naftnu kompaniju Jukos. Prema njegovim rečima, Putinu je oko kupovine ovih nekretnina pomogao jedan blizak saradnik Erdogana. Ostatak teksta pročitajte ovde.