PUČE BRUKA: Aleksandra otišla za Crnu Goru pa OTIMALA MUŽA NAZAD, nastala DRAMA ratnih razmera!

0

Verujemo da su rijaliti zvezde jedna od glavnih tema današnjih medija, te da većina njih privlače veliku medijsku pažnju. Svi oni koji su gledali rijaliti program Zadruga, znaju ko su neke devojke kao recimo Maja Marinković i Aleksandra Subotić i mnoge druge slične njima. Sve one i slične njima su poznate je po svojim kontraverzama i šokantnim dešavanjima koja su često tema domaćim medija.

Aleksandrin suprug Predrag Peca Raspopović je nedavno uhvaćen u preljubi i to sa njenom dobrom drugaricom Majom Marinković. U jeku drame oko ove preljube i afere, otputovali su u su Crnu Goru, a Maja je još i izjavila da sa Subotićkinim mužem nije samo avantura već je preraslo u ozbiljnu vezu. Svi su pisali o tome da se Maja naljutila na Pecu, te da ga je ostavila u Crnoj Gori. Zapravo, Maja je došla u Beograd samo na dva dana kako bi prisustvovala rođendanu jedne prijateljice, a ta prijateljica je ni manje ni više nego Tijana Ajfon.

Uplakana Aleksandra Subotić je pokušala iskoristiti tu priliku dok nema Maje i otići u Budvu, kako bi se videla sa Pecom. Kako od jednog izvora saznajemo, ona je došla te lupala i zvonila na vrata ali on nije otvarao. Bukvalno je kampovala ispred zgrade i plakala te kada je konačno shvatila da neće ništa postići sa time, vratila se u Beograd.

Navodno Peca neće sa njom da ima bilo kakav kontakt zbog toga što je ona u instagram lajvu rekla kako su on i Maja radili njoj iza leđa, a Peca tvrdi potpuno suprotno. Kako on kaže njihova veza je prestala davno da funkcioniše te su čak živeli i na odvojenim adresama u Novom Sadu. Sa Majom želi da se preseli u Beograd a Aleksandri je poručio da nađe drugog muškarca.