PRVO OGLAŠAVANJE ANĐELKE PRPIĆ! Glumica otvorila dušu: Naporno je ako svima želimo da udovoljimo!

0

Naime, ovih dana sa naslovnih strana, kao što i sami možete vidjeti ne silazi naša slavna glumica Anđelka Prpić zbog svoje trenutne situacije. Glumica je naišla na niz osuda kada se saznalo da se vjenčala te da je trudna sa najboljim prijateljem bivšeg muža. Glumica je dugo vremena krila njihovu vezu i to uspiješno, moramo priznati međutim na kraju se sve otkrilo. Ispočeka Anđelka se nije oglašavala niti davala bilo kakve izjave vezane za ovu temu međutim sada je odlučila staviti tačku na tračeve.

– Odmara me masaža. I jamb sa Marijom. Ja sam išla u nižu muziku i sada ne znam uopšte da sviram, ali sticajem okolnosti imam klavir i mogu da kažem da kad uzmem eto da odsviram neke note sa neta, fokusirana sam na to. Tu sam i to me odmara. Provalila sam i da dete kad me tera da crtamo, ja se naravno opirem kao da đavola isteruju od mene, a kad sednemo u tom sam trenutku i to me odmara – izjavila je glumica pa se nadovezala na još jednu temu:

– Sve što deca loše rade u tom smislu, iskopirala su od nas. Marija za razliku od mene pokušava da se odvoji od toga. Ja to ni ne pokušavam – rekla je Anđelka svoje mišljenje o pristupu internetu kada su djeca u pitanju i otkrila kako se organizuje.

– Umem da budem organizovana. Želim milijardu stvari i nešto uvek mora da ispadne. Ovog leta sam shvatila da po inerciji prihvatam stvari da radim. Sve radimo paralelno, i ne pričam o tome da budeš super mama, zgodna, da jelka bude lepo okićena, mislim na posao. Kada poslovno radimo puno stvari nikada nismo u punom fokusu, nismo tu. Razmišljamo o onome što nas čeka ili o onome što smo propustile. Ne možeš sve odjednom, a mislim da nam je potrebno da budemo fokusirane. Moramo da postavimo prioritete, ne možemo sve da postignemo.