Prvo je nosio suknje, lakirao nokte, a sad ne podnosi gejeve…Evo kakav se jučer pojavio na snimanju (FOTO)

0
219

Zvezde Granda i dalje ruše apsolutno sve rekorde gledanosti i zajedno sa Zadrugom dominiraju cijelom Balkanskom TV scenom. Poznati žiri posljednjih dana doživljava razna previranja, i to sve zbog jedne takmičarke koju je Jelena Karleuša izbacila, vjerovali ili ne preko Instagram poruke, da bi je onda nakon par minuta i blokirala.

Marija Šerifović se zato ni kriva ni dužna našla u sred jedne gungule, pošto je njen mentor, a javili su se i ostali takmičari koji su uz Vanju Knežević i koji su zaprijetili bojkotom. Sada je epilog cijele priče, da je Saša Popović došao do toga da je marija Šerifović pred izlaznim vratima ovog rijaliti programa, a na njeno mjesto bi trebala da dođe Zorica Brunclik.

Što se Đorđe Davida tiče, on pametno šuti i stoji po strani i ne mješa se u cijelu ovu priču, ali je on zbog nečeg drugog isplivao na površinu a to je njegov stajling koji je i dalje jako čudan i neobičan., Svi se sjećamo njegovih suknji i nalakiranih noktiju, koji su bili njegov zaštitni znak, ali je za naše ljude to ipak malo previše. Uvijek se trudi da bude poseban, a prije par dana je imao situaciju kada su ga čak optužili i da je gej, što je on sa gnušanjem demantovao.

Jučer je tako opet na novom snimanju odlučio da baci u sjenu i jednu Jelenu Karleušu sa svojim ludačkim stajlingom. On je opet imao svoj prepoznatljivi šešir, a lice je išarao crnom temperom. Čak je i Saša Popović bio zbunjen ratničkim bojama.