Bobijev život obilježio je izuzetan i neizmjerno težak pothvat njegovanja i odgoja sedmero male djece. Medicinska zajednica izrazila je rezervu i skepticizam glede izvedivosti takve trudnoće, upozoravajući mladu majku na goleme rizike koji su uključeni u tako važan događaj. No, Bobi je uspjela prebroditi sve prepreke te je, unatoč svim negativnim prognozama, uspješno rodila sedam zdravih beba.

U studenom 2023. bit će postignuta značajna prekretnica za obitelj od devetero braće i sestara. Obitelj, koja se sastoji od 27-godišnjeg Kennyja, 29-godišnjeg Bobbyja i njihovih sedmero mlađe braće i sestara, čini se da je tipično američko kućanstvo, sa težnjama za proširenjem svoje obitelji i odlučnim da potraže pomoć za postizanje te težnje. Prije rođenja sedmero djece, par je dobio kćer Mikajlu. No, želja za većom obitelji potaknula ih je da potraže podršku i savjet.

Kad su krenuli na svoje putovanje kroz liječenje neplodnosti, par je obaviješten o vjerojatnosti “višestruke” trudnoće. Bobbi se psihički pripremila da dočeka dva nova člana, tako da je bila zatečena kada se suočila sa stvarnošću svoje situacije. Kenny se još uvijek živo sjeća dana kada je nervozno nazvao svoju ženu, napeto iščekujući rezultate njezina ultrazvuka. Bobbin glas podrhtavao je od očekivanja dok je pitala o broju fetusa u razvoju. Nevjerica para bila je opipljiva kada su saznali zapanjujuću brojku – “7”.

Prije poroda, stručnjaci na tom području savjetovali su im da čak i s trojkama postoji samo 50% šanse da imaju zdravo dijete bez ikakvih neuroloških ili fizioloških oštećenja. Nedavne otrežnjujuće statistike pokazale su da gotovo polovica svih trudnoća koje uključuju višestruke fetuse završavaju pobačajem. Budući da se Bobbi smatralo visokorizičnom trudnoćom, medicinski stručnjaci su je pažljivo i dosljedno pratili tijekom njezina mandata.