Prva dama koja postavlja modna pravila: Tamara Vučić ponela čizme koje ćete poželeti odmah da kupite, boja je hit sezone (FOTO)

0

Tamara Vučić je srpska modna ikona koja uvek izgleda moderno, elegantno i lepo. Obično se drži klasičnih stilova u svojim javnim nastupima, ali zna kako da pomiješa stvari sa modernijim komadima kada to prilika traži. Tamara nikada nije bila kritizirana zbog svog modnog izbora, iako stručnjaci ponekad mogu predložiti različite stilove ili dizajnere za koje misle da bi joj dobro stajali.

Bez greške u odjevnoj kombinaciji, sinoć se pojavila i na premijeri predstave “Vatra”. Do svog sedišta došetala je ruku pod ruku sa suprugom Aleksandra Vulina, Natašom Vulin, a svi su bili iznenađeni sličnom odećom koju su dvojica prijatelja odabrali za tu priliku.

Za premijeru predstave i Tamara i Nataša obukle su crno. Tamara je izgledala prelepo u haljini i kaputu do kolena, sa bordo čizmama i odgovarajućom kapom.

Neki kažu da supruga predsednika Vučića liči na ženu koja je upravo prošetala pistom na modnoj reviji u Parizu. Nekima se ne sviđa kako izgleda, ali drugi kažu da izgleda autentično.