Proročanstvo ovog vidovnjaka zaledilo svijet: Božija kazna će stići preko vode, sve će krenuti ubistvom poznatog BALKANSKOG političara – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

Proročanstvo ovog vidovnjaka zaledilo svijet: Božija kazna će stići preko vode, sve će krenuti ubistvom poznatog BALKANSKOG političara

Od kada je krenula pandemija korona virusa počele su na društvenim mrrežama da se šire i teorije zavjere ali i proročanstva koje su dali neki od najpoznatijih vidovnjaka a koja se prema mišljenju nekih upravo obistinjuju.

Sa početkom 2020. mnogi su počeli da dijele proročanstva Nostradamusa a na Balkanu i babe Vange, a pored njih je bilo još ljudi u prošlosti koji su imali moć da vide šta će se desiti u budućnosti a koji nisu toliko poznati široj javnosti. Jedan od njih je živio u Njemačkoj i zvao se Alojz Irimaier a on je 1950. godine pričao kako nas očekuje Treći svjetski rat.

On je predvidio da će se on desiti i da će glavno poprište biti na Balkanu. Doći će do sukoba velikih sila a onda će sve krenuti sa ubistvom jednog balkanskog političara, bar je tako on predvidio. Posmatrajući današnju političku situaciju i napetost između Turske i Grčke kao i između SAD-a i Irana mnogi koji su upoznati sa njegovim proročanstvom vjeruju da se ono počinje obistinjavati.

Alojz je rekao da će na Bliskom istoku buknuti sukob koji će se prošpiriti na cijeli svijet. Glavni sukobi će se odvijati na moru, na Mediteranu a Žuti zmaj kako je on to protumačio će tada napasti i Aljasku i Kanadu a kada se uništi zlatni grad, počinje Treći svjetski rat. On je rekao da će godina prije izbijanja sukoba biti jedna od najplodnijih i najbogatijih ali će rat sve uništiti. Spomenuo je i tajanstvena tri broja, dvije osmice i devetku, ali nije mogao da objasni šta oni predstavljaju.

Oglasi – Advertisement