PROKRVARIĆE VAM UŠI OD MILJANINOG NASTUPA: Razuzdana Kulićeva zatresla zadnjicom i pustila glas, ljudi se hvataju za glavu! (VIDEO)

0

Miljana Kulić je poznata po svom učešću u raznim rijalitijima, gdje je većinom pravila razne probeme, zbog čega je i ostala upečatljiva. Veliki šef više to nije mogao da trpi te ju je odlučio izbaciti. To se i dogodilo, a ostali zadrugari su dobili pismo u kojem piše da je ona diskvalifikovana, kao i to da sada duguje 100.000 eura televiziji Pink, ali perma onome što smo vidjeli od kada je izašla, ona ne mari az dug, a postavlja se pitanje i to kako ona planira da vrati isti.

Ono što je zanimljivo je to da je ona aktivna na Tik toku od kako je izašla iz rijalitija, gdje je igrala mečeve i na taj je način zarađivala novac. Sada se pojavila vijest da je imala već svoj prvi nastup, koji je bio u jednom zagrebačkom klubu, pa je sigurno da ona sada želi postati pjevačica, pa je za nju ovo bio poprilično veliki korak. Ali, na nastupuje radila ono što se od nje i očekivalo, to jeste njeno ponašanje je bilo više nego provokativno,, ali i krajnje vulgarno.

Na sbei je nosila kratku haljinu koja je istakla njenu figuru, gdje se moglo vidjeti da je smršala. Jednom je prilikom podigla haljinu kako bi i na taj način uspjela privući pažnju na sebe, pa su se komentari na ovo samo nizali. Od nje se slabo šta može ne očekivati, tako da ovaj nastup nije nešto što je mnoge iznenadilo, međutim ponovo je bilo mnogo komentara na njen račun koji su većinom bili negativni.