PROGOVORIO O LJUBAVNICI I ĆERKI IZ PRVOG BRAKA: Imao sam 10 žena odjednom! Šokantna ispovest MILETA KITIĆA! (FOTO)

0

Na domaćoj estradi postoje brojni kvalitetni i dobri pevači koji već dugi niz godina rade i pevaju na sceni. Jedan od takvih je definitivno i Mile Kitić, koji ima epitet jednog od najpopularnijih pevača folk muzike. Njegova karijera traje preko trideset godina i njegovi hitovi se pevaju iz godine u godinu. Poznato je da je on već 25 godina u braku sa isto tako poznatom pevačicom Martom Savić.

Mile Kitić je pevač narodne i turbo folk muzike. Jedan je od popularnijih pevača na području bivših jugoslovenskih zemalja. Ima veoma gust raspored nastupa u zemljama Evrope, jer ga publika u dijaspori itekako voli. Već više od četiri decenije bavi se muzikom. Mile Kitić  je rođen 1. januara 1952. godine u selu Donji Cerani kod Dervente u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini. Živi i radi u Beogradu.

Mile Kitić oženjen je sa pevačicom Martom Savić. Ovaj estradni par ima jednu kćerku, Elenu Kitić, koja je takođe uplovila u muzičke vode po uzoru na svoje poznate roditelje. Zbog svoje popularnosti je otkrio je da li je dolazilo do problema u braku. Kako se navodi, Kitić je kada je imao 21 godinu bio oženjen Bosiljkom, sa kojom je dobio ćerku Sanju, a razveli su se 1983. godine.

Mile je nedavno privukao veliki broj medija kada je izjavio da ne postoji grad u kojem nije imao ljubavnicu te da se znalo desiti da ih odjednom ima i deset. Rekao je i da je imao ljubavnicu i kada se oženio a da ima jednu i dan danas pored supruge Marte. Također je dodao da sve njegove kolege sa estrade imaju ljubavnice jer su često na turnejama na kojima sretnu veliki broj žena. Za kraj je dodao da takve žene ne smatra ljubavima, već “usputnim stanicama”.