Trenutno Vijesti

“PROFI JAHAČICA” Nataša Radan čim je ušla u Zadrugu završila u krevetu sa OVIM zadrugarom(VIDEO)

Fenomen popularnosti rijalitija u našem regionu je sve istaknutiji kako koja sezona odmiče pa je tako, iako je počel aprije samo mjesec dana Zadruga 4 već oborila sve dosadašnje rekorde gledanosti. Naravno, mnogo ljudi je prisiljeno ostati u svojim domovima zbog straha od zaraze pa im rijaliti dođe kao neka vrsta razbibrige ali ono što se tamo dešava već prelazi sve normalne granice.

Glavni lik je Kristijan Golubović koji je poznati pripadnik kriminalnog miljea u Srbiji i koji je dosta godina proveo u zatvoru a i prije samog početka rijalitija on i poznata starleta Stanija Dobrojević su imali žestoke svađe koje su kulminirale njegovim prijetnjama smrću, zbog čega su se mnogi pobunili jer se sve dešava na jednoj televizijii javno.

Stanija još uvijek nije ušla u Zadrugu ali se pretpostavlja da će tek tada nastati haos. I mladić iz Hrvatske koji se zove Fran koji je u rijaliti ušaio sa svojom djevojkom daje dozu zanimljivosti tako da gledaoci koji vole rijaliti nemaju na šta da se požale za sada. Jedna od učesnica Zadruge je i Nataša Radan koja je i prije bila u raznim rijalitijima i ostala je upamćena po svojim vrelim izvedbama u krevetu.

blob:https://www.youtube.com/1dd618cd-45fe-462c-83ff-0b3e93f62dae

I prije početka Zadruge se pričalo da je ona u vezi sa Anđelom Rankovićem a oni su to odmah i potvrdili čim je Nataša stigla u Zadrugu. Oni su u početku bili fini i šetali su držeći se za ruke a sinoć su krenuli korak dalje pa je tako Anđelo Nataši priuštio jednu masažu koja je završila tako da ga je Natatša povukla ispod pokrivača i dalje se nije moglo vidjeti ali se i te kako moglo pretpostaviti šta njih dvoje rade.

Oglasi – Advertisement