PRODAVALA SUTLIJAŠ DA PREHRANI SESTRE! Tužna priča nove zadrugarke SLAMA SRCA, a porede je sa Lunom Đogani (FOTO)

0

U nedelju je na ogromno zadovoljstvo svih vjernih pratilaca počela peta sezona najgledanijeg rijalitija u regiji Zadruge koja će po riječima vlasnika TV Pink, Željka Mitrovića ujedno biti i posljednja. Kako je već poznato u Belu kuću u Šimanovcima je ušlo prvo veče 59 kandidata a među njima je i Magdalena Milinčić koja je čini se, odmah postala miljenica Lepog Miće.

Ova djevojka se za učešće u rijalitiju prijavila putem društvenih mreža i do sada nije bila poznata široj javnosti a produkcija je predstavlja kao djevojku iz naroda. Magdalena je u razgovoru u studiju sa voditeljicom Duškom Jakovljeviić gledaocima otkrila i svoj tužnu životnu priču koja je ganula mnoge.

Ova djevojka koja plijeni svojom ljepotom je otkrila da je njenu porodicu otac napustio i da je ona počela da radi da bi pomogla mami da prehrani porodicu. Ona je odmah i pozdravila svoju majku i sestre i rekla je a ne zna na šta će biti spremna u rijalitiju dok ne uđe na imanje. Mateja Matijević koja je u isto vrijeme bila iu studiju je primjetila da Magdalena podsjeća na Lunu Đogani a ova joj je odogvorila da ne misli da liči na Lunu ali da nema ništa protiv nje.

Magdalena je otkrila i da je prodavala jedno vrijeme sutlijaš da bi prehranila sestre a Lepi Mića koji je zadužen za podijelu prvog budžeta je odgovorio na prozivke nekih Zadrugara da mu je Magdalena miljenica i rekao kako je ona imala jako tešku životnu sudbinu i kako joj je trebao dati veliki budžet ali to nije uradio iz principa.