Procurilo sve o SCENAMA u Majamiju! Brena došla u kuću na Floridi i tamo zatekla Prijovićkinu majku Borku! Evo kako je protekao susret, svi u šoku! (FOTO)

0

U medijima se već neko vrijeme špekuliše da postoje problemi u braku mlade pjevačice Aleksandre Prijović Prije i Filipa Živojinovića posinka Lepe Brene koje je dodatno podgrijao i nedavni Filipov odlazak u Ameriku radi poslovnih obaveza.

Međutim da je u njihovom braku sve u redu pokazuje i činejnica da je Prija otišla u posjetu svom suprugu prije nekoliko dana i na svom Instagram profilu je objavila prelijepe slike sa sunčane Floride. Kako prenosi Story u porodičnu kuću Živojinovića koja se nalazi u Majamiju Prija nije otišla sama jer joj je društvo pravila njena majka Borka a sada im se pridružila i Lepa Brena.

O odnosu dvije prije, Brene i Borke, se mnogo puta do sada nagađalo u medijima i javnosti i mnogi su smatrali da on nije dobar što demantuju upravo njihove objave na društvenim mrežama. Naime može se primjetiti da njih dvije zajedno uživaju na sunčanoj Floridi, piju koktele i idu na egzotične ručkove a ponekad i u društvu Prije i Filipa.

Kada mladi bračni par poželi da se osami onda Lepa Brena i Borka same obilaze prodavnice i idu u duge šetnje i uživaju u razgovoru a sve te uispomene dijele na svojim Instagram nalozima. Inače Lepa Brena se jako trudi da svoju porodicu drži na okupu pa je poznato da je i sa Filipovom majkom Zoricom i njenim mužem bivšim košarkašem Ivom Nakićem u odličnim odnosima i vrlo često kada je porodica Nakić u Srbiji idu zajedno na ručkove i večere. Šta vi mislite o svemu ovome?