PROCUREO PRIVATNI VIDEO NOVAKA ĐOKOVIĆA U ŠOK IZDANJU: Šta on ovo radi, DA LI JE MOGUĆE? Tu je i dokaz! (VIDEO)

0

Srbija je itekako ponosna na Novaka Đokovića, a verujemo i da je isti slučaj sa celim Balkanom jer on je trenutno sportista o kojem se najviše priča u svetu. Nedavno je svojoj kolekciji trofeja dodao još jedan, verovatno najznačajniji i najprestižniji trofej a to je osvojen Vimbldon. Još uvek se priča o nekim njegovim potezima koji su mu doneli pobedu na tom meču te veoma često možemo naletiti na društvenim mrežama upravo na to. To je upravo dokaz koliko se o njemu priča, kako na Balkanu, tako i u svetu.

On sada nakon toga, odmara u Crnoj Gori. Isto tako, na gotovo svim društvenim mrežama su se pojavili snimci na kojima se vidi kako popularni Novak uživa na vodi i to uz instruktora. Naime, on je dokazao da ima još jedan talenat, a to je da je spretan održavati ravnotežu na dasci za surfanje.

Da je u pravoj formi i pravi sportista dokaz je današnji video koji vam donosimo, a oduševljeni fanovi nisu prestajali ostavljati pozitivne komentare uz čestitke na trofeju.  “Tako se živi… pobeđuje i uživa u životu… Sve stigne i u svemu ide srcem, broj 1 NOLE”, Tako je lepo videti ga kako se zabavlja”, “Pravi šampion Nole”… samo su neki od komentara.

Ono što uskoro treba da saznamo je to da li će Novak Đoković moći da putuje u Ameriku na US Open. Sećamo se afere oko vakcinacije i poznato je da Nole to ne želi, a znamo i kakvu politiku imamo u Americi, gde nevakcinisanim nije dozvoljen ulazak u zemlju. Za to vreme, US open je objavio da je Đoković zvanično prijavljen za učešće iako je to više tehnička procedura, s obzirom na to da je automatski na listi igrača.