Trenutno Vijesti

Proces trudnoće, snimljen kroz 9 mjeseci! OVO morate da vidite…(VIDEO)

Stvaranje novog života i rođenje djeteta nije samo velika radost za roditelje nego je i uslov za produženje vrste i za vrijeme ovog procesa se u ženskom tijelu događaju nevjerovatne promjene i nije bez razloga naziv drugo stanje. Poznato je da tada dolazi do promjene nivoa hormona u tijelu žene i često one znaju bti razdražljive i nervozne ali i imati neke želje i zahtjeve koje svaki dobar suprug i budući otac nastoji da ispuni.

Kako izgleda sam razvoj ploda, odnosno bebe u majčinom stomaku danas možemo da pratimo zahvaljujući razvijenoj i modernoj tehnologiji a o tome danas upravo i govorimo. Ovo je jako bitno i za buduće majke ali posebno za očeve koji malo pojma imaju o kakvom se procesu radi. Iako je i u našem regionu sve češći slučaj da budući očevi prisustvuju porođaju, malo njih shvata kroz šta žena u stvari prolazi tokom same trudnoće a i porođaja.

Iz ovog videa u kojem se prati razvoj od zametka pa do novorođenčeta se puno toga može naučiti i svaka buduća majka bi ga trebala pogledati. Video je tek nedavno postavljen na internet i imao je dosta komentara u kojima su se žene uglavnom zahvaljivale na informacijama koej su dobile ali i jedna drugoj davale savjete u trudnoći.

blob:https://www.youtube.com/71b4ae6c-b155-4bb3-8955-a84573ae4932

Naravno, bilo je i onih kojima se video nije uopšte svidio pa je tako jedna korrisnica napisala kako joj je sve ovo gadno i užasno za gledati i ne zna kako neko uopšte nakon ovog videa može poželjeti da ima dijete a posebno žena koja ovo vidi. Druge korisnice, uglavnom one koje su se već porađale i imaju djecu su ušle u raspravu sa njom alije ona čvrsto ostala pri stanovištu da nakon što je pogledala ovaj video ne želi da rodi dijete jer sve izgleda odvratno po njenim riječima.

Oglasi – Advertisement