Prizor koji smo dugo čekali: Jelena i Duško PONOVO ZAJEDNO, pogledajte prvu fotografiju! Sve puca od ljubavi

0

Jelena Karleuša je najpoznatija pjevačica i ona je na estradnoj sceni skoro tri decenije te je ostvarila veliku karijeru kako u Srbiji tako i u regionu. Osim svojih pjesama Jelena je postala poznata i po skandalima koji je prate od samog početka karijere, i tako je Jelena tema u medijima svaki dan, iako nije snimila nikakvu pjesmu već duže vrijeme.

Ona je aktivna posebno na društvenim mrežama, gdje iznosi svoje mišljenje i stav od svemu i to bez dlake na jeziku, pa se zamjerila tako mnogima i nema mnogo prijatelja na estradi. Naime, Karleuša je prošle godine na svom instagram profliu objavila kako se razvodi od supruga Duška Tošića, sa kojim je već 15 godian u braku i sa kojim ima dvije kćerke, Atinu i Niku.

Ali, nakon te objave, kada je njihov razvod u pitanju, više se nisu oglašavali, tako da se pretpostavlja da nije ni došlo do razvoda, nego su još jednu od mnogobrojnih kriza prevazišli i nastavili dalje. Ono što su otkrili paparaci je to da par živi i dalje u istoj vili, skupa sa kćerkama, a sada je Jelena postavila sliku sa Uskrsa.

Na slici se vide Duško i Nika koji se kucakju sa jajima, te se čini da je sitaucija u kući preiljepa, i prava porodična. Jelena je stavila kao opise slike Moja nikica, ali se potrudila da se i Duško vidi na slici, što se dalje pričalo da su oni i dalje skupa te da se nisu ni razveli. Ostaje nam da vidimo šta će biti između njih na kraju.