PRITISLI IH SA SVIH STRANA: Šumaherova žena otvorila VRATA KAMERAMA: Evo kako izgleda nekadašnji prvak, DA LI JE MOGUĆE?! (FOTO)

0
642

Nakon što je Michael Schumacher doživio i jedva preživio tešku nesreću na skijanju u francuskim Alpama, 29. decembra 2013. godine, javnost veoma malo zna o njegovom pravom zdravstvenom stanju, osim da je na kućnoj njezi, da je bio na nekoliko operacija te da je bio i u vještačkoj komi.

Navodno je njegova porodica konačno odlučila da nekim ljudima iz medija otvori vrata doma, te je u Michelovu kuću ušla ekipa koja snima dokumentarac o njemu, te će u ovom filmu biti objavljene do sad nikada viđene snimke i fotografije. unutar filma će biti i mnoge osobe koje su vezane uz proslavljenog vozača, ali prije svega njegova supruga Corinna te djeca Gina Maria i Mick koji je također krenuo očevim stopama i već učestvuje u nekim auto utrkama.

Kada je njegovo zdravstveno stanje u pitanju, zadnje informacije je da Michael budan i da diše sam, te da mu srce radi na zadovoljavajući način. Sposoban je da sjedi sam, ali kod pravljenja samo jednog koraka potrebna mu je nečija pomoć